L’ACTRIU/ACTOR DISPONIBLE. ENTRENAMENT ACTORAL BASAT EN LA PARAULA.

Intensiu de cap de setmana. Juny (8 hores.). Intensiu Estiu (20 hores.)

Et proposem dos formats de taller intensiu (Intensiu cap de setmana 8 hores/ Intensiu estiu 20 hores.)perquè descobreixis un camí cap a la teva veu natural, la teva fiscalitat i el teu potencial creatiu amb l’objectiu que tinguis eines disponibles i estiguis preparada quan entris a la sala d’assaig, pugis a l’escenari o et posis davant de la càmera.

La veu, el cos, l’escolta, l’imaginari, el treball en equip, l’anàlisi del text i la paraula en acció per a aconseguir un cos, una veu i un imaginari disponibles per a connectar l’emoció amb l’acció i traslladar-la a la paraula. Ser capaços de ser vulnerables en l’escenari mantenint el cos i els sentits disponibles i aconseguir transmetre aquesta delicada complexitat a través del text amb Actitud, Intenció, Direcció i Claredat al públic, de manera que el missatge travessi el seu cor.
Aquest és el propòsit d’aquestes sessions d’entrenament.

Aquestes són algunes de les experiències de les i els participants que van realitzar l’últim taller de l'»Actor Disponible.» el desembre del 2021:
Jorge Cabrera (Actor.): La Míriam té la particularitat de tenir molt de coneixement tècnic i al mateix temps pràctic. Aplica la tècnica des de la seva experiència com a actriu, des de l’especificitat de cada instrument sempre aplicat al treball concret, el que facilita molt l’assimilació i aplicació en el treball. Totalment recomanable.»
Laura Barba (Actriu i docent.): La Miriam té un gran talent per a sostenir el procés d’aprenentatge i descobriment. És molt específica i veu molt bé les necessitats de cada instrument. És una delícia treballar amb ella. Estic desitjant repetir per a continuar aprofundint.»
Pedro Suja (Formador i empresari.): «És un curs apassionant que ens descobreix una altra visió de la tècnica vocal. No importa que no siguem actors de professió. N’hi ha prou que hàgim reflexionat alguna vegada sobre la relació entre el físic que condiciona la nostra veu i el missatge que traslladem a les persones que ens escolten. La Míriam domina el tema i imparteix unes classes fascinants.»
Lluna Mayo (Actriu i filòloga.): «El taller amb Miriam va ser senzillament meravellós. Una gran oportunitat per a descobrir noves possibilitats de la nostra veu i millorar la nostra capacitat expressiva a través de la paraula. La Míriam desenvolupa un treball meticulós, clar, precís, alliberador… i el que ofereix és or pur. Un luxe poder haver assistit.»

Si vols conèixer més experiències, visita la nostra pàgina de Facebook o fes clic en el següent enllaç: http://www.marcetvoicestudio.com/testimonios/

La veu és física, és pensament, moviment i acció. Separar el treball tècnic vocal del treball interpretatiu limita la nostra llibertat creativa com a actors i redueix la capacitat expressiva de la nostra veu. Aquest taller és basa en la metodologia MVS, dirigit a actrius, actors i a aquelles persones que vulguin explorar recursos efectius per a parlar en públic amb seguretat i confiança a través d’eines teatrals i tècniques vocals.

INTESIU CAP DE SETMANA
Dates: 11/12 de juny. Horari: 10.00 a 14.00.
Aportació: 100 € (20% descompte per sòcies de l’AADPC i graduades de l’IT.)
Gran Via 432. Barcelona.

MATRÍCULA OBERTA

INTENSIU ESTIU Dates: 4/5/6/7/8 de Juliol. Horari: 10:00a 14:00. Aportació: 250€ (20% descompte per sòcies de l’AADPC i graduades de l’IT.)
Gran Via 432. Barcelona.

Reserva la teva Plaça: Escriu-nos a info@marcetvoicestudio.como
o envia’ns un whatsapp a: (+34) 661-191-389.